RAM Borderless Deal

RAM-Borderless-Deal

ACTIE voor Belgische RAM-rijders!


De grenzen zijn weer open! Dus dat vieren we op gepaste wijze met een speciale aanbieding: de Guerrilla RAM Borderless Deal.

Die fraaie RAM met dikke Mopar V8 willen we hóren! Maar soms moet het netjes. Wilt u kunnen omschakelen tussen bruut en beschaafd? Kies voor de enige échte uitlaatklep: de Guerrilla Bypass. Want uw trots verdient het beste cut-out systeem dat er is. Met 2 jaar garantie, uiteraard ook op bewegende delen.
 

Voorkom gedoe dankzij gratis Test Pipe


Speciaal voor pick-up bezitters uit België komt de Guerrilla Bypass voor de RAM tijdelijk GRATIS met het ideale accessoire: een verwisselbare Test Pipe ter waarde van maar liefst € 100,00. Deze korting is reeds verwerkt in de prijzen van de onderstaande producten.

Voorkom rompslomp bij de jaarlijkse autokeuring en verwissel de Guerrilla Bypass voor de Guerrilla Test Pipe: een kwestie van 2 bouten en 1 stekkertje loshalen.
 

Kies precies wat u nodig heeft


Er is een Guerrilla Bypass voor de meest gangbare modellen Dodge RAM pick-up:

  • Bouwjaar 2003 tot en met 2018
  • Bouwjaar 2019 of later
Wij leveren ook klepsystemen voor andere merken pick-ups. 

 

Laten installeren of zelf installeren?


Geen vuile handen krijgen én 2 jaar garantie op zowel het product als de montage? Kies dan voor een versie INCLUSIEF INSTALLATIE. Voor slechts € 150,00 (€ 123,97 exclusief BTW) extra installeren wij uw nieuwe Guerrilla Bypass onder uw auto in onze professionele werkplaats.

 

BTW-vrij zakelijk kopen in een ander EU-land


Prettige bijkomstigheid: op uw zakelijke aankopen in Nederland geldt 0% BTW. Dus u betaalt uiteindelijk nog eens 21% minder dan de vermelde prijs.
Let op: bent u particuliere consument, dan betaalt u de vermelde prijs inclusief BTW.


 De Guerrilla RAM Borderless Deal loopt tot 15 juli 2020, dus wees er snel bij! 
Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.